About Me

Brumlebarn
Barneklær fra Byremo!

Brumlebarn logo


Loneveien 1,
4529 Byremo

Tlf: 95 83 52 57
E-post: post@brumlebarn.no

Om oss

Eventyret om Brumlebarn startet tidlig i 2014, bak en enkel symaskin inne på et lite soverom. En kreativ 4 barnsmor med skapertrang og gründerånd starter i det små med å sy klær til nærmiljøet på bestilling. I mars 2014 ble navnet Brumlebarn skapt. Det hele startet med enkle plagg til barn og baby, og plaggene ble så lagt ut for salg på en egen blogg. Interessen for klærne ble fort større, og gikk dermed fra å være en hobby til en fulltidsjobb.

Vi flyttet høsten 2014 bedriften ut av soverommet og inn i lyse, fine lokaler midt i Byremo sentrum. Her foregår fremdeles en del av produksjonen vår, samt at vi driver vår egen nettbutikk herfra. I tillegg har vi showroom og butikkutsalg av produktene våre her. Etter at Brumlebarn så dagens lys, har det kun gått en vei, og utviklingen har gått over all forventning. Brumlebarn er blitt en populær nettbutikk for småbarnsforeldre, og vi sender ut varer rundt om hele Norge. Vi tilbyr et godt utvalg av myke og behagelige hverdagsklær til barn i alderen 0-7 år, i tillegg til flere babyprodukter.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss enten på nett eller på Byremo!

barneklær, jenteklær, gutteklær, babynest, sengeslange, babyklær, barnetøy, nettbutikk, heldress, genser, bukse, koseklær, myke klær, knytelue, lue, barnelue, lue med navn, lue med refleks, heldress med navn, babyshower, dåpsgave, barselgave, bursdagsgave, julegave, butikk, klesbutikk

Facebook

Her finner du oss

Image
Trykk på kartet for mer detaljer.
Image
Tlf: 38 28 00 00         
Epost: post@grunderdalen.no
Designet av Ougland Media